– Vi er Hamars eneste biffrestaurant og får gode tilbakemeldinger fra spisegjestene våre, sier restaurantsjef Eibnar Østeraas ved Steak & Ribs på Hamar. Restauranten åpnet 24. mai i de samme lokalene som Steak House holdt til i.
Restauranten har fått en god start med gode tilbakemeldinger på sosiale medier. Restauranten har også hatt besøk av lokale matskribenter og Østeraase uttrykker forundring over at de velger å anmelde kylling fra «reservemenyen» når de besøker en biffrestaurant.
– Kylling er kun en tilleggsrett for spesielt interesserte, unfderstreker Østeraas.
Indrefilet
Råvarene er viktige.
– Vi bruker norsk indrefilet for å kunne levere en jevn og god kvalitet.
Hver tirsdag tilbyr restauranten spesialmenymed 200 gram entrecote, dessert og kaffe til 259 kroner.
– Dette tilbudet er populært,sier Østeraas.
Steak & Ribs har 80 sitteplasser. De ny-oppussede lokalene er intime og i en tøff westernatmosfære.
Variert meny
Steak & Ribs har en spennende meny med fire forretter og 14 hovedretter. Vi kan nevne New Orleans inspirert fra Lousiana. Her ligger en krydret og saftig yrrefilet på tallerkenen. Denne er stekt i jernpanne og serveres med coleslaw, brokkoli, tomat, cajunsaus og pommes bistro. En annen populær rett er Pampas Tenderloin Steak. Her er inspirasjonen hentet fra «den argentinske pampas. Indrefilten serveres med tradisjonell «chimichurry» og søtpotet.
På kjøkkenet regjerer Deividas Gluchovas. Cristina Blanaru er daglig leder.