• Hopp til primær menyen
  • Skip to main content
  • Hopp til bunnlinje
Ringsakern Logo

Innlandets største avis

  • Nyheter
  • Bil & motor
  • Eavis
Meny
  • Nyheter
  • Møte med
  • Bil & motor
  • Helse & velvære
  • Hus & hjem
  • Næringsliv
  • Sponset innhold
  • Tips oss
  • Bedriftsannonser
  • Våre annonsører
  • Ansatte
  • Utgivelsesplan
  • Gratisannonser
  • Vilkår
Nyheter
2 minutter lesetid

Biffrestaurant med gode råvarer!

Nydelig mat: Denne gjengen fra Gjermundnes videregående skole i Møre & Romsdal skole var på tur til park- og anleggsmessa på Lillestrøm. De valgte å overnatte i Hamar og nøt et godt måltid hos Steak & Ribs. Fra venster rundt bordet ser vi: Knut Grøtta, Pål Andresen, Astrid Marie Hovden. Ole Hakonslien, Alexander Fløtten, Johan Svingseth og Jora Røvik
Nydelig mat: Denne gjengen fra Gjermundnes videregående skole i Møre & Romsdal skole var på tur til park- og anleggsmessa på Lillestrøm. De valgte å overnatte i Hamar og nøt et godt måltid hos Steak & Ribs. Fra venster rundt bordet ser vi: Knut Grøtta, Pål Andresen, Astrid Marie Hovden. Ole Hakonslien, Alexander Fløtten, Johan Svingseth og Jora Røvik
Arnfinn Johannessen
Tel: 908 68 950
Publisert: 30 november, 2019 07:00
Oppdatert: 26 november, 2019 14:48

– Vi er Hamars eneste biffrestaurant og får gode tilbakemeldinger fra spisegjestene våre, sier restaurantsjef Eibnar Østeraas ved Steak & Ribs på Hamar. Restauranten åpnet 24. mai i de samme lokalene som Steak House holdt til i.

Restauranten har fått en god start med gode tilbakemeldinger på sosiale medier. Restauranten har også hatt besøk av lokale matskribenter og Østeraase uttrykker forundring over at de velger å anmelde kylling fra «reservemenyen» når de besøker en biffrestaurant.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Kylling er kun en tilleggsrett for spesielt interesserte, unfderstreker Østeraas.

Indrefilet

Råvarene er viktige.

– Vi bruker norsk indrefilet for å kunne levere en jevn og god kvalitet.

Hver tirsdag tilbyr restauranten spesialmenymed 200 gram entrecote, dessert og kaffe til 259 kroner.

– Dette tilbudet er populært,sier Østeraas.

Steak & Ribs har 80 sitteplasser. De ny-oppussede lokalene er intime og i en tøff westernatmosfære.

Variert meny

Steak & Ribs har en spennende meny med fire forretter og 14 hovedretter. Vi kan nevne New Orleans inspirert fra Lousiana. Her ligger en krydret og saftig yrrefilet på tallerkenen. Denne er stekt i jernpanne og serveres med coleslaw, brokkoli, tomat, cajunsaus og pommes bistro. En annen populær rett er Pampas Tenderloin Steak. Her er inspirasjonen hentet fra «den argentinske pampas. Indrefilten serveres med tradisjonell «chimichurry» og søtpotet.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

På kjøkkenet regjerer Deividas Gluchovas. Cristina Blanaru er daglig leder.

Logo

Opplag 48.848

Facebook
TIPS
908 68 950
E-post
ringsakern@ringsakern.no



Redaktør
Arnfinn Johannessen
908 68 950
Kommunikasjonsrådgiver
Terje Aasen
906 19 636

Ansvarlig utgiver
Arjos Reklame AS
Adresse
2355 Gaupen
Telefon
62 35 44 44
Ringsakern © 2019 · Løsningen er designet og utviklet av Hamar Media - hamarmedia.no